Diego Douglas Balbinot valmistub comebcackiks

Oma debüütmängus Nõmme Kalju ridades FC Flora vastu jalaluu murdnud Itaalia passiga brasiilasest keskkaitsja Diego Douglas Balbinot on saamas väga head taastusravi ning mees on mõttetega juba platsil tagasi ning loodab varsti teha comebacki.

"Ma tunnen ennast juba paremini kui kunagi varem," õhkas positiivsusest eelmisel hooajal Hispaanias pallinud mees,"kahe nädala pärast olen kindlasti platsil, kui just väikest imet ei juhtu ja ma juba varem platsile tagasi saan."

"Hetkel treenin ma meie füsioterapeudi näpunäidete abil hommiku üksinda, teen vastavaid harjutusi ja tänasest alates teen kaasa ka õhtusel treeningul poistega palli taga ajades," jätkas pikk ja tugev mees.

"Valu ma enam peaaegu ei tunnegi. Mingeid teatuid harjutusi tehes on see olemas, kuid see on võrreldes olnuga minimaalne. Kahte asja võin ma kindlalt öelda – kõndides ma valu ei tunne ja Paide vastu ma ka veel ei mängi," tunnistas mees, keda jalaluu murru sugune vigastus ei peata, vaid teeb veel näljasemaks.

Eesti elust rääkides tunnistas brasiilane, et talle meeldib siin. Hispaaniast siia kolinuna kartis ta, et tegu on väga külma maaga ning ka inimesed on tänu sellele mitte eriti avatud, kuid õnneks mees eksis.

"Eesti inimene on väga sümpaatne. Minu esialgne kujutuspilt siinsest riigist oli tänu teadmatusele suhteliselt erinev sellega mis reaalselt välja tuli. Pidin positiivselt pettuma."

Ilmastikuolud on siiski asjad millega pole Diego veel päriselt harjunud. Eluaeg soojas kliimas elanud ja mänginud mehena pidi ta alguses harjuma jaheda kliimaga, kuid kuuldes et varsti ilm enam selliseks ei jää vaid muutub soojaks, muutus mehe nägu rõõmsaks ning mees tunnistas et seda on ta oodanud.

Lisaks Tallinna linna ilule on mees rahul ka siinse tasemega ja Nõmme Kaljuga, mehe enda arvates on Eesti Meistriliiga jalgpallurile parem väljund, kui Hispaania 3 division, kus ta pallis Atletic de Ciutadella ridades.

"Lisaks inimestele ma arvestasin valesti ka siinse jalgpalli taset. See on kindlasti kõrgem, kui Hispaania 3. division. Ma arvasin, et Eestis ei huvitu jalgpallist mitte keegi, kuid meie mängudel on tribüünid alati ilusti täis, mida on hea vaadata.

"Meeskonna osas mulle meeldib lisaks kõigele ka see, et siin pööratakse suurt tähelepanu turundusele ja klubi reklaamimisele, hea asi," mainis mees, kes lisaks Brasiilia ja Hispaania liigale on mänginud veel eksootilises Hong Kongi liigas.

Diegol on ka kõikidele meeskonna toetajatele sõnum ning ta loodab, et see mis ta räägib juhtub ka järgmisel kodumängul Paide Linnameeskonna vastu laupäeval Hiiu Staadionil.

"Nagu kõik teavad ei ole meil viimasel ajal väga hästi läinud. Meil on tulemas järjest üliolulised kohtumised, niiet inimesed ärge jätke meid raskel hetkel maha, vaid tulge toetage meid lõpuni, teie abi on väga oluline laupäeval, tulge meid toetama raskel hetkel.

"Meil on olnud halba õnne ja ka teil on olnud raske aeg, kuid ma soovin et meeskond ja fännid areneksid ühiselt edasi ning me saavutaksime koos edu ning läheksime koos lõpuni välja. Selleks on meil vaja teie abi, et me laupäeval purustaksime Paide ja saaksime edasi liikuda võidukalt ja hea emotsiooniga tähtsale mängule Sillamäe vastu," lausus lõpetuseks Diego Douglas Balbinot.

Nimi: Diego Douglas Balbinot
Sündinud: 7. jaanuar 1984
Sünnikoht: Bento Goncalves (Brasiilia)
Pikkus: 1.89 cm
Kaal: 84 kg
Positsioon: Kaitsja
Kodakondsus: Itaalia
Särgi number: 3
Mänge Kaljus kokku: 1 mäng 0 väravat
Mänge Kaljus 2009: 1 mäng 0 väravat

Varajasem karjäär:
E. C. Juventude (BRA)
Club Esportivo (BRA)
Sertaozinho FC (BRA)
Clube Confianca (BRA)
Workable FC (Hong Kong)
Atletic de Ciutadella (SPA)

JAGA

JÄRGMISED MÄNGUD

PREMIUM LIIGA

Võistkond Mänge Võite Viike Kaotusi Väravad Punkte
1 Tallinna FCI Levadia Tallinna FCI Levadia 28 22 4 2 64:13 70
2 Nõmme Kalju FC Nõmme Kalju FC 29 18 7 4 67:30 61
3 Tallinna FC Flora Tallinna FC Flora 29 16 7 6 48:34 55
4 Paide Linnameeskond Paide Linnameeskond 29 17 2 10 58:37 53
5 JK Narva Trans JK Narva Trans 28 9 8 11 41:50 35
6 Tartu JK Tammeka Tartu JK Tammeka 29 8 8 13 36:40 32
7 JK Tallinna Kalev JK Tallinna Kalev 29 7 7 15 33:58 28
8 Pärnu JK Vaprus Pärnu JK Vaprus 29 6 7 16 26:49 25
9 FC Kuressaare FC Kuressaare 29 5 10 14 35:55 25
10 FC Nõmme United FC Nõmme United 29 2 8 19 19:61 14

LIITU UUDISKIRJAGA

NÕMME NIMEL, KALJU EEST