He is unstoppable, he is from Porto Alegre, he is Felipe Nunes!

Ta on peatamatu, ta on osav, ta on parima individuaalse tehnikaga mees keda Eesti Meistriliigas üldse nähtud, ta on Kalju üks suurimatest väravaküttidest ja ta on Nõmme Kalju asendamatu poolkaitsja, loomulikult kõik inimesed teavad, et tegu on Felipe Nunesega!

"Eeldatavasti on brasiillase näol tegu Meistriliiga kõige tehnilisema mängijaga. Hiilgav tehnika lubab tal pea kõiki kaitsjaid lollitada ning harvad ei ole need juhused, kus ta mitmest vastasest lihtsalt möödub ja palli väravasse keerutab," Soccernet.ee.

"Enne kohtumist valmistab kodumeeskonna peatreener Jan Važinskile suurimat muret probleem, kuidas peatada Nõmme Kalju suurim väravakütt ning kriitikute hinnangute kohaselt parima individuaalse tehnikaga jalgpallur, keda eales Eestis nähtud, Felipe Nunes. Mees, kelle pidurdamisega on jänni jäänud ka Maarjamaa suurimad kaitsespetsialistid eesotsas Marek Lemsalu, Taijo Teniste, Teet Allase ja Urmas Roobaga!," fckuressaare.ee

"Ei tohi lasta tal vabalt palli saada, et Nunes saaks ruumi midagi tegema hakata ning keegi peaks tal koguaeg seljas olema," Urmas Rajaver FC Kuressaare.

"Nad on meie liiga ühed paremad mängijad, eriti see number viis (Nunes). Ilus vaadata kohe," Sergei Ratnikov Õhtulehele.

"JK Nõmme Kalju on üks meeskondi, mille nimekirjas on mitu Brasiilia mängijat. Neist Felipe Nunes on klubi mänedžeri Kuno Tehva sõnul „looduslaps”, kes polnud enne Eestisse jõudmist kunagi Euroopas käinud. Nooruspõlves on mees ühel väljakul palli väravasse ajanud isegi Ronaldinhoga," ajakiri Playboy.

Need on ainult üks väike osa tema kohta välja öeldud lausetest Eesti meedias ning nendega kaasneb paratamatult ka üks küsimus.

Kuidas teda peatada?

Enne eelmist vooru otsis FC Kuressaare rohtu peatamaks seda kuumaverelist brasiilia täkku, teda pandi katma külmavereline töeline saarlane – tulemuseks oli see, et Nunes lõi Kalju võiduvärava ja peale seda saadeti ka teda katma pidanud Saaremaa mängumees pingile puhkama.

Senimaani pole suudetud Felipet pidurdada, eelmise hooaja 34 mänguga löödud 17 väravat räägivad enda eest, käesoleval hooajal on mehe saagiks jäänud üheksa mänguga neli väravat ning ka karikavõistlustel on mees olnud suurepärases hoos.

Tundub, et Felipet ei olegi Eesti pinnal võimalik pidurdada, järgmise vooru vastane on taaskord FC Kuressaare ning sellega tekib paratamatult ka üks küsimus.

Felipe Nunes vs FC Kuressaare, kes keda?

Nüüd jääb vist üle ainult küsida, kui üks mängija Saaremalt ei suuda teda peatada, siis kas terve FC Kuressaare üldse suudab seda?

"Parim asi selle eelmise mängu juures oli see, et ma lõin võidukolli ja ma mängisin ta (Urmas Rajaveri) üle, niiet ära ava enda suud, kui mäng ei ole veel alanud," sõnas Kalju superstaar Felipe Nunes.

"Me teeme Kaljus enda tööd, artiklid ja internet mind ei peata, ma küll austan Kuressaaret, kuid järgmises voorus on võit meie," lisas Nunes.

Felipe Nunese sõber Kaljust, poolkaitsja Marcio Pimentel lisas:"Ma küll eitea Eesti liigat nii hästi veel, et ma teaksin mängijaid nimepidi. Kuid seda ma tean, et Felipe on nüüd pidurdamatus hoos ning nüüd on ta peatamatu, siin liigas ei peata teda keegi!"

Felipe selle väitega päris nõus ei olnud ja ütles:"Mind peatab ainult Mikk Haavistu!"

Eesti Meistriliiga parimat mängijat saavad kõik inimesed vaadata juba laupäeval, kui Meistriliiga kohtumises on vastakuti Nõmme Kalju ja FC Kuressaare, mäng algab laupäeval kell 17.00 Hiiu Staadionil.

Nõmme Kalju pressiteenistus, Arti Martin

JAGA

JÄRGMISED MÄNGUD

PREMIUM LIIGA

Võistkond Mänge Võite Viike Kaotusi Väravad Punkte
1 Tallinna FCI Levadia Tallinna FCI Levadia 29 23 4 2 68:13 73
2 Nõmme Kalju FC Nõmme Kalju FC 29 18 7 4 67:30 61
3 Tallinna FC Flora Tallinna FC Flora 29 16 7 6 48:34 55
4 Paide Linnameeskond Paide Linnameeskond 29 17 2 10 58:37 53
5 JK Narva Trans JK Narva Trans 28 9 8 11 41:50 35
6 Tartu JK Tammeka Tartu JK Tammeka 29 8 8 13 36:40 32
7 FC Kuressaare FC Kuressaare 30 6 10 14 39:56 28
8 JK Tallinna Kalev JK Tallinna Kalev 30 7 7 16 33:62 28
9 Pärnu JK Vaprus Pärnu JK Vaprus 29 6 7 16 26:49 25
10 FC Nõmme United FC Nõmme United 30 2 8 20 20:65 14

LIITU UUDISKIRJAGA

NÕMME NIMEL, KALJU EEST